About Us

The grandnephews and grandnieces of Juan José Barcia Goyanes (1901-2003) have created this Blog to make everybody known this wonderful person, his work and some of his good deeds during his great and long life.

Oración en holandés

Gebed om goddelijke genade op voorspraak van de Dienaar Gods Juan-José Barcia Goyanes af te smeken


Heilige Vader, U hebt uw dienaar Juan- José ons een diepe voorbeeld gegeven  van geloof, wijsheid en aanvaarding van uw wil, samen met zijn continue overgave aan de naasten in de uitoefening van zijn beroep. Verhoor onze gebeden en verleen snel de Kerk dat hij onder het getal van de heiligen geteld kan worden. Amen


Onze Vader, Wees gegroet en Eer aan de Vader.

Vragen om de genade die men wil ontvangen.

Gelieve de genadegaven die verkregen worden op voorspraak van de Dienaar Gods Juan-José Barcia Goyanes, aan de delegatie voor de Heiligverklaringen mee te delen.
c/Avellanas nº 12-46003-Valencia. España


-------------------------------------------------------------------------------------Juan-José Barcia Boyanes werd in Santiago de Compostela in 1901 geboren en hij stierf in Valencia in 2003. Arts. Hoogleraar van de universiteit. Hij was trouw aan zijn roeping tot het onderwijs en de universiteit (op het gebied van anatomie, psychiatrie, neurologie en neochirurgie). Hij was diep godsdienstig en hij was jarenlang voorzitter van “ Acción Católica”. Hij zag het leven als een aanbidding aan God. Toen hij al oud was schreef hij: “ Aan onderzoekers die de mens bestuderen kunnen we misschien het volgende aanbevelen: dat zij hun nederigheid niet buiten hun laboratorium laten. Deze nederigheid is niets anders dan de erkenning van onze beperkingen, de beperking van de mens, tegenover de grootheid van God. Zoals we lezen in de heilige schrijft, hoe groot ik zou kunnen worden, ik ben niets voor Uw aangezicht”.

0 comentarios:

Publicar un comentario

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India